Over ons

Na mijn studie Werktuigbouwkunde ben ik de richting Bouwkunde gaan volgen aan de MTS. In 1996 heb ik deze studie afgerond en ben toen fulltime gaan werken bij een klein familiebedrijf in Weesp. Hier heb ik veel geleerd van het vak. Ondertussen in mijn avonduren mijn aannemersdiploma gehaald. Op 1 november 2000 heb ik me dan ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en op 1 januari 2001 ben ik met mijn eerste eigen klus begonnen. 

In het begin bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit onderhoud, het verbouwen van een woonkamer, badkamer, aanbouwen of maken van een dakkapel. In het eerste jaar ben ik ook gelijk gaan samenwerken met Onderhoudsbedrijf Verlaan uit Abcoude, waarmee ik nu nog steeds samenwerk.

Inmiddels werk ik met een vaste ploeg aan onderaannemers op het gebied van elektra, loodgieterswerk, verwarming, stucwerk en schilderwerk. Ook op het gebied van ontwerpen, bouwaanvragen en interieur kunnen wij u in contact brengen met bedrijven waar wij mee samenwerken. Doordat wij nauw samenwerken met elkaar kunnen wij u plannen snel en adequaat realiseren.

Door de lange ervaring kunnen wij u een compleet aanbod leveren, waarbij we de financiën en planning voor en tijdens de bouw voor u kunnen bewaken